sâmbătă, 8 martie 2014

Cand romanu' critica, vorbeste, si iar critica, dar nu face nimic

Am gasit astazi un blog, cel al lui Flavius V, care critica Clientii Tepari, care nu ridica coletele Ramburs, dar apoi critica si solutiile existente, adica Baza Nationala cu Clienti Neseriosi, www.ClientiNeseriosi.ro .

Pe langa faptul ca Flavius zice ca un astfel de proiect, o Baza Nationala cu teparii Magazinelor Online este o idee buna, el critica totusi tot ce-i cade in mana, inclusiv teparii, sau solutiile existente si vinde cu propuneri irealizabile: asteapta solutii de la www.ANEC.ro , o asociatie a magazinelor online romanesti care nu face nimic, ultimele postari pe site-ul ei fiind din 2009....

Pai Flavius, eu stiu tati ca ideal ar fi sa mergi cu un Porsche, dar acum, daca n-ai, e bun si Logatn-ul decat sa mergi pe jos, nu?

Tu critici bicicleta, critici loganul, critici mercedesul si astepti sa vina Porsche-ul.

Baza Nationala cu Clienti Neseriosi de bine de rau este singura Baza Nationala cu teparii care nu ridica coletele Ramburs din Romania, este facuta pe o Platforma construita special, de la zero, cu API propriu si cu o baza de date solida, este folosita de mii de Magazine Online din Romania, si este perfect Legala .

Ah, ca nu iti place tie grafica, ca poate se vad niste imagini pixelate pe aici pe acolo, e treaba ta, poate management-ul firmei a decis sa investeasca mai mult in programare si intr-un API solid, decat intr-o grafica Eye Candy care sa fure ochii multimii.

Vii si zici ca site-ul a fost facut pe genunchi, pai daca e asa usor de facut un site de genul asta, de ce nu te apuci si tu sa faci unul, ca sa nu-ti mai fure toti romanii ideea si sa se imbogateasca pe spatele tau?

Adica discuti o chestie pe un blog, si cand cineva se apuca si o implementeaza tu sari suparat ca de ce ti-a furat ideea, ca era ideea ta si eventual trebuie sa-ti plateasca drepturi de autor.

In primul rand nu este ideea ta, au fost altii care au discutat-o si au dezbatut-o online cu mult timp inaintea ta, si in al doilea rand, chiar daca ar fi fost ideea ta, trebuie sa stii ca publicand o idee pe Internet, e normal sa se apuce cineva sa o puna in practica. Daca vrei sa o tii pentru tine sau sa o brevetezi, nu o mai publici, nu? Duh!!!

Sunt o multime de alte site-uri care combat Teparii, bine, nu sunt dedicate Clientilor neseriosi care nu ridica coletul Ramburs, nu au API care poate fi implementat in shopping cart pentru verificare automata asa cum are ClientiNeseriosi.ro , dar totusi... vezi ca ideea ta nu a fost prima?!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu